Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Facebook-BigBrother- kai to skaki me ta pionia tou


1.
Pios apo esas tha edine toses xrisimes plirofories g tn eafto t ethelodika? pios tha elege ta pio megala mistika t se enan xeno? by Elvira Lucille on Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 στις 3:28 μ.μ.
I katastasi exei parei megales proektasis,toso megales pou exo arxisei k panikovalome!! O Orwel g osous gnorizoun eixe milisi gia ton "megalo aderfo" (big brother) opu ena "prosopo" tha boruse na xeri ta pada g emas , na mas paratiri san na ine dipla mas ana pasa ora k stigmi...k to xirotero? na mas elegxi... Eki pou thelo na katalixo ine oti to FACEBOOK pada itan ena fakelwma... <span>K OXI MONO</span> stin astinomia.O stoxos tou facebook k kla itan i epikinonia , ala o kosmos dn exei katalavei pos o VATHITEROS stoxos einai na pathiasei ton xristi ets oste na arxisei na milaei ets opos tha milouse stin pragmatikotita. O xristis athela tou tha arxisi na milaei g to ti kanei ton elefthero tou xrono ( mousiki , podosfero , gimnastirio, tileorasi , chat)tha arxisi na leei p ixe stin proigoumeni tou volta k me pius! apagorefmenes sinithies opos(xorto,narkotika,poto) isos tha pei k gia kamia fasaria pu ine blegmenos aftos k i kali t parea....Pano se "internetikous kavgades" opu akm k ekei ta sinesthimata pnigoun ton xristi ton kanoun na omoligisi akm k ta ikogeniaka tou otan prosfata ena pedi m ipe pano sta nevra tou " Oi gonis m dn asxoloude toso i diki sou pou sta parexoun ola...ego dn ta vrika ola etima " borei na omologisi ikonomiki katastasi,erotiki zwi k gia na to ligo edo ta pada elegxode. Kapou edo mesa ESU exeis grapsei pragmata pou dn ta xeri oute o kaliteros s filos! Akoma k an esi fovithis tora k arxisis na svinis otidipote proklitiko to atomo pou einai piso apo afta borei na ta epanaferi ola mesa se defterelopeta !!! I texnologia k idika to diadiktio tha eprepe na ixan sinonimo sto lexiko : ergalio - oplo. Ola afta ta exeligmena mesa p xrisimopioume arxika MAS IPAN oti ine gia pio efkolo tropo zwis , ala kanonika i texnologia einai oplo strameno sta dika mas kefalia! Exoume katadisi san xrisopsara stin gialia...Kapios mas vlepi apo poli koda k emis dn boroume na kanoume tpt . Mas taizoun? zoume! mas taizoun poli? i kilia mas paei na skasi..Den mas taizoun? pethenoume! Mas dokimazoun...mas katefthinoun! Tin giala tin topothetoun opou theloun AFTOI opou theloun...ston ilio....sto skotadi...sto krio...sto patoma...Mas vazoun stin giala mas stolidia pou thimizoun tin pragmatikotita mas ....Diskolo na mn xehastis. Klinodas tha po oti o Orwell sto vivlio 1984 eixe pi oti tha erthei i mera p tha grafei nomos na valoun tsipaki sto soma tou kathenos mas oste meso aftou tou nomou na xeroun opadipote stigmi pou imaste k ti ousies pernoume( poto narkotika farmaka)


simera to vradi to facebook m tha apenergopiithi..gnorizodas oti tpt ma tpt dn tha alaxi..an theli tha ta epanaferi ...apla tha xero oti dn epivarino tin katastasi m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου